• Terasa
  • Restaurant
  • Table

Слушни го звукот на брановите и релаксирај се.


Резервации

Охрид на дланка

Ди Анголо

Доживејте ги убавините на Охрид, вечниот град изграден на магичен рид, од центарот на градот во нашите капацитети, Ди Анголо Ве очекува!

Facility:


од €20

/ по ноќ Резервирај

За нашата пица

Ди Анголо пицерија

Пица ресторанот Ди Анголо е пријатно место за љубитлите на пици и тестенини. Ресторанот Ви нуди и интернационална кујна.

Facility:


од €6

/ по особа Резервација