Контакт

Резервација за ресторан
Адреса:
Петар Чаулев бр. 30
Охрид
6000
Македонија
Телефон:
046260003

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:

Ве молиме со овој формулар да направите резервација за во пица ресторанот диАнголо. Резервацијата проверите ја на нашиот телефон.