diAngoloBooking

 • Ди Анголо 1
  Ди Анголо 1 Двокреветна Соба
  Соба со брачен кревет. Терасата е со поглед на езеро и градскиот плоштад.
  • WI-FI
  • Купатило
  • ТВ
  • Климатизер
  • Мини Бар
  • Бебешко креветче
  • Фен за коса
  • Кафетерија
  • Соба за багаж
  • Ресторан
  • Надворешна тераса
  27.00 по ноќ
 • Ди Анголо 3
  Ди Анголо 3 Двокреветна Соба
  Соба со брачен кревет и тераса.
  • WI-FI
  • Купатило
  • ТВ
  • Климатизер
  • Мини Бар
  • Бебешко креветче
  • Фен за коса
  27.00 по ноќ
 • Ди Анголо 2
  Ди Анголо 2 Трокреветна Соба
  Соба со три одвоени кревети . Тераса со поглед на езеро и градскиот плоштад.
  • WI-FI
  • Купатило
  • ТВ
  • Климатизер
  • Мини Бар
  • Бебешко креветче
  • Фен за коса
  27.00 по ноќ
 • Ди Анголо 5 Студио со Тераса
  Ди Анголо 5 Студио со Тераса Трокреветна Соба
  Студио со брачен кревет и двосед на развлекувањеј, Тераса со поглед на езеро.
  • WI-FI
  • Купатило
  • ТВ
  • Климатизер
  • Мини Бар
  • Бебешко креветче
  • Фен за коса
  • Ресторан
  35.00 по ноќ
 • Ди Анголо 4 Апартман
  Ди Анголо 4 Апартман Четворокреветна Соба
  Студио со голем брачен кревет, еден единечен и тросед како дополнителен лежај.
  • WI-FI
  • Купатило
  • ТВ
  • Климатизер
  • Мини Бар
  • Бебешко креветче
  • Фен за коса
  • Кафетерија
  • Ресторан
  • Надворешна тераса
  40.00 по ноќ